Пятница, 17.05.2024, 01:13
НАШ МАСАЖ
Вітаю Вас Гость



Остеохондроз. - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Test category » Наш Форум » Остеохондроз. (Остеохондроз. Ускладнення остеохондрозу.)
Остеохондроз.
Black(adm)Дата: Суббота, 24.03.2012, 01:33 | Сообщение # 1
Супер Адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 26
Репутация: 100
Статус: Offline
За останніми даними статистики біль у спині відчуває кожен 3 населення Землі. Наш сучасний спосіб життя побудований так, що більшу частину робочого часу ми проводимо сидячи. Приходимо додому вечеряємо і лягаємо на диван. До вихідних ми втомлюємося настільки, що сама думка про активний відпочинок викликає втому. На жаль, такий спосіб життя веде до деструктивних змін у хребті, він втрачає гнучкість, міжхребетні диски стають менш еластичними. Спочатку з'являється просто почуття дискомфорту на яке ми не звертаємо уваги. Пізніше наша спина дає про себе знати печінням і швидкою стомлюваністю. Як підсумок - остеохондроз хребта та міжхребцевих дисків, сильний біль в спині і обмежена працездатність. Тільки після цього ми розуміємо як все серйозно і біжимо до лікаря лікувати остеохондроз.

Немає людини, яка б ніколи не чула про остеохондроз. Але тільки мало хто знає як насправді підступно це захворювання, наскільки складно воно піддається лікуванню і як небезпечні ускладнення остеохондрозу для всього організму.

Для початку давайте дамо точний опис захворювання. Остеохондроз - це зміни міжхребцевих дисків шляхом їх руйнування та деформації. Точні причини виникнення остеохондрозу до цих пір не з'ясовані. З основних причин розвитку захворювання можна виділити три основні: порушення обміну речовин в організмі, малорухливий спосіб життя і спадковий фактор.

У 80% випадків винуватцем прояви болю в спині є остеохондроз. При малій фізичній активності м'язи спини не взмозі утримувати у правильному положенні наш хребет. Міжхребцеві диски втрачають гнучкість, в них з'являються тверді освіти (можна назвати їх "відкладення солей"). Ці утворення ( "солі у хребті") здавлюють судини і нервові закінчення які живлять міжхребцевий диск. При стисненні судин до диска не надходить достатня кількість харчування і порушується відтік продуктів розпаду, що і призводить до деструктивних змін у ньому. Причина болю в спині при остеохондрозі виникає через те, що вони втратили свою еластичність і рухливість хребці починають здавлювати нервові закінчення, спочатку доставляючи легкий дискомфорт, а далі переходячи в біль у спині який вибиває нас із звичного ритму життя, заважає, не рідко навіть призводить до повної непрацездатності та інвалідності.

Основні симптоми остеохондрозу

До симптомів остеохондрозу відносять: біль у спині, біль у хребті при рухах і нахилах, відчуття скутості в спині. Особливість цього захворювання у тому, що його симптоми практично проходять коли людина приймає положення лежачи. При сильному остеохондрозі в наслідок обмеження корінців біль може віддавати в руки, ноги, серце, може ускладнити подих. Не рідко людині багато років лікують гіпертонію, а виявляється що остеохондроз давав схожу симптоматику. Також при сильному остеохондрозі, як вже писалося, можливе зниження зору. З додаткових симптомів можна назвати: головний біль, сильні запаморочення, кола або крапки перед очима, різкі скачки тиску вгору-вниз, постійне відчуття слабкості, розбитості. При остеохондрозі може з'являтися відчуття важкості в животі, застої в роботі кишечнику, мерзлякуватість і сильне затікання в ногах.

Яким же буде лікування остеохондрозу?

Лікування остеохондрозу вимагає комплексного підходу і включає медикаментозне, фізіотерапевтичне лікування, в деяких випадках потрібно застосування мануальної терапії. Лікування при остеохондрозі направлено на усунення больового синдрому, відновлення рухливості і попередження подальшої деформації міжхребцевих дисків.

Більш докладно про перевірених роками і найсучасніших методиках лікування остеохондрозу ми поговоримо в наступній статті.
 
Black(adm)Дата: Воскресенье, 15.07.2012, 12:20 | Сообщение # 2
Супер Адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 26
Репутация: 100
Статус: Offline
Для тих хто всеж таки вирішив що йому потрібна допомога масажиста можете телефонувати 0964195023 або 0632441389 Андрій.
п.с. можливий виїзд на дім.
 
Форум » Test category » Наш Форум » Остеохондроз. (Остеохондроз. Ускладнення остеохондрозу.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 | Создать бесплатный сайт с uCoz