Пятница, 17.05.2024, 02:05
НАШ МАСАЖ
Вітаю Вас Гость



Гострий біль в ділянці грудей. - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Test category » Наш Форум » Гострий біль в ділянці грудей. (Гострий біль в ділянці грудей.)
Гострий біль в ділянці грудей.
Black(adm)Дата: Суббота, 24.03.2012, 01:40 | Сообщение # 1
Супер Адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 26
Репутация: 100
Статус: Offline
Гострі болі в області грудей часто мучать осіб із захворюваннями шийного відділу хребта. Вони інтенсивні, мають ріжучий характер і інколи описуються як удар ножем між лопатками.
Зазвичай на них скаржаться особи, які займаються письмовою роботою і довго сидять, нахилившись над столом. Біль може виникнути раптово після тривалої сидячий роботи, коли людина встає з-за столу. Дихання часто ускладнене через больові відчуття, які він викликає.
Іноді біль концентрується в грудній клітині, животі, аж до діафрагми. У таких випадках можна подумати, що він виходить із серця, легенів, жовчного міхура або шлунка. Іноді біль носить такий характер, що можна запідозрити гострий інфаркт міокарда.
Визначити причини дуже важко. Вони можуть бути пов'язані з подразненням чутливої тканини хребця або навколо нього, міжхребцевого диска або суглоба. Це може бути також викликано подразненням суглобів ребра і грудного хребця, або нервових корінців, які проходять між хребцями.
Для хвороби характерний гострий початок з болями між лопатками, які посилюються при глибокому подиху, нахилах або потягуванні верхньої частини тулуба. Надавлюючи пальцем на остистий відросток в області грудного відділу хребта або безпосередньо поруч із ним, можна визначити місце найбільшої болючесті, щоб розбудити біль, тиск не обов'язково має бути дуже сильним.
Відчуття, викликані таким чином, дуже нагадують ті, які в даний час мучают хворого. Рентгенологічне обстеження при такому стані рідко буває корисним. Це, звичайно, не відноситься до тих випадків, коли болі виникають внаслідок травми і можна запідозрити перелом ребер або хребта.
Лікування, яке можна проводити самостійно, досить просте. Піднявши руки над головою і прогнувшись назад, краще всього впираючись при цьому спиною в спинку стільця, слід робити прогини до тих пір, поки біль не стане менше.
Якщо це не допомагає, можна додати нахили в сторони, спочатку в ту, де немає больових відчуттів.
Якщо і це не принесе полегшення, слід лягти на живіт і попросити кого-небудь тиснути на спину м'яко, але відчутно, по обидві сторони лопаток, на рівні хворобливої області. Через деякий час біль зазвичай заспокоюється.
В крайньому випадку можна зробити ін'єкцію місцевих знеболюючих засобів (анальгетик).
 
Форум » Test category » Наш Форум » Гострий біль в ділянці грудей. (Гострий біль в ділянці грудей.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 | Создать бесплатный сайт с uCoz